skip to Main Content

DE KLEUR VAN 2018: ROZE IN JE HUIS!

Misschien was het je al opgevallen, roze is hip! Veel modebedrijven gebruiken de kleur roze in combinatie met de fluweeltrend. Het is niet felroze, maar millennium roze. Een kleur die veel voorkwam in de 80’s. Want ook die stijl komt weer helemaal terug! Wij vertellen je alles over deze trends, zodat jij je huis klaar kan maken voor 2018!

In 2017 schreven we al een blog over de trend grafische vormen. Dit is een veelvoorkomend design dat werd gebruikt in het interieur tijdens de 80’s. Millennium roze was ook een veel gebruikte kleur in deze tijd. Het is dus logisch dat deze kleur nu dé trend is van 2018.

Millennium roze is een mix van poederroze en oudroze. Deze kleur is erg stijlvol en oogt helemaal niet te ‘meisjesachtig’. Het is een hele zachte kleur en zorgt voor een warme sfeer in huis. Er zijn veel verschillende manieren om deze kleur roze in je interieur toe te passen. Het leuke aan deze kleur is dat het te combineren is met allerlei verschillende kleuren en de kleur roze dan lijkt te veranderen van kleur. Speels en verassend.

Hoe te verwerken in je interieur?

Interieurtips met millennium roze:

 • Rustige uitstraling
  Millennium roze aanbrengen op de muur. Combineer het met de kleur van cacao en gebroken wit. De kleur roze komt op deze manier erg goed tot zijn uiting. Je interieur krijgt een erg zachte uitstraling.
 • Laat het roze tot leven komen
  Millennium roze aanbrengen op de muur, maar gecombineerd met hardere kleuren, zoals groen en blauw. Dit zal ervoor zorgen dat de kleur roze heel erg tot leven komt.
 • Back to the 80’s.
  Millennium roze en grafische vormen. Deze kleur past perfect bij de interieurtrend grafische vormen. Op deze manier breng je de 80’s helemaal terug in je interieur. Het is een goede match, omdat de grafische vormen erg druk ogen en de zachte kleur roze voor rust zorgt. Zo vullen deze twee trends elkaar perfect aan.
 • Combineer met accessoires
  Millennium roze en fluweel. Deze kleur is zoals we hierboven al beschreven mooi te combineren met fluweel. Breng de kleur roze aan op je muur en combineer het met fluweel. Of houd het rustig met de kleur wit op de muur en breng roze en fluweel terug in je accessoires.

Millenium roze & schilderwerken Gebr. Rutten

Wij bij schilderwerken Gebr. Rutten hebben veel ervaring met schilderwerk en behang. Wij weten welke verf van goede kwaliteit is, hoe we een onderlaag op de juiste manier kunnen herstellen en hoe we tot slot een mooie laag verf aan moeten brengen. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij die perfecte ‘good looking’ 2018 woning hebt. We kunnen niet alleen schilderen, maar wij helpen ook graag bij het behangen. Wil jij dé kleur van 2018 in je huis? Wij helpen je graag met het schilderen of behangen van je huis. Interesse? Neem contact op met ons!

Back To Top