skip to Main Content

DÉ KLEUR VAN 2019

Het is weer oktober en dat betekent de woonmaand is weer in volle gang. In deze hele maand zijn er veel verschillende woonbeurzen te vinden door het land. Wat zijn de nieuwe woontrends voor 2019 en wat is dé kleur die volgend jaar niet in je huis mag ontbreken?

Warme kleurentinten zijn populair

Wat veel terug te zien is in de woontrends voor komend jaar, is het samen laten vloeien van diverse culturen en een mix van invloeden van vroeger en nu. Steeds meer warme kleurtinten worden populair, zoals: donker paars, donker groen, beige tinten, zacht roze, zacht warm grijs, goud en brons. De komende weken geven wij in diverse blogs tips hoe deze kleuren goed zijn toe te passen in het interieur.

Dit blog staat in het teken van dé kleur van 2019. Dé kleur van 2019 is geworden: Spiced Honey. Dat is een warme beige-gele kleurtint.

Duurzaamheid

Een prachtige, simpele kleur die in elke kamer van het huis past. Het straalt ook wat duurzaams uit. Duurzaamheid is ook erg populair momenteel. Wonen in 2019 betekent een huis dat milieuvriendelijk is. Daarbij gaat het niet alleen om het huis zelf, ook de producten in het huis en de materialen die gebruikt worden in huis. Duurzaamheid is een belangrijke factor anno 2019.

Dé kleur van 2019 is goed te combineren met natuurlijke elementen, zoals materialen van bamboe, het gebruik van natuurlijke elementen, planten en bloemen. Hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie:

VCA Keurmerk

Wist je dat Schilderwerken Gebr. Rutten het VCA keurmerk heeft. Dat betekent: VCA is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wil jij dé kleur van 2019 in huis?

Dus wil jij dé kleur van 2019 in je huis en een schilder inschakelen die niet schadelijk is het voor het milieu? Maak dan direct een afspraak met schilderwerken Gebr. Rutten!

Back To Top