skip to Main Content

DE KRACHT VAN GEBR. RUTTEN

Gebr. Rutten, een schildersbedrijf, een familiebedrijf, een bedrijf dat eerst denkt en dan pas doet. Al meer dan vijftig jaar hebben wij ervaring in het schildersvak. Naast dat schilderen onze passie is, hebben we er vooral veel plezier in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, iedere dag weer. Daarmee maakt Gebr. Rutten het verschil. In deze blog vertellen wij alles over onze kracht.

Uw woning snel woonklaar!

Ik wil graag een nieuw interieur, maar heb geen zin om wekenlang in de puinhoop te zitten.’ Deze quote horen we vaak terug van onze klanten. Een van de redenen waarom men het opknappen van zijn woning uitstelt. Begrijpelijk, want niemand heeft zin om een lange tijd tussen verfemmers, kwasten en andere verfspullen te zitten. Gebr. Rutten snapt dat en zorgt daarom altijd dat een hele woning in een korte tijd woning klaar gemaakt wordt. Zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe interieur en niet lang tussen de verfspullen hoeft te zitten. De klant is natuurlijk koning en wij helpen u daarom zo snel als mogelijk aan een nieuw interieur! Niet meer uitstellen dus, maar contact opnemen met Gebr. Rutten!

dekrachtvanrutten2

Vertrouwen, openheid en begrip

De belangrijkste aspecten voor ons als schilder zijn: Vertrouwen, Openheid en Begrip. Dat is voor ons de basis van een goede relatie met onze klant. Wij luisteren echt naar u, zodat we met het voor u beste resultaat komen. We besteden zorg en aandacht aan uw vragen. De afspraken die wij maken, komen we altijd na en ook tijdens de opdracht, staat de deur altijd wagenwijd open voor u. Schilderen is onze passie én het gelukkig maken van onze klant. Dat kan alleen als bovenstaande waarden worden doorgevoerd. Een goede relatie met onze klant geeft ons ongelofelijk veel energie en plezier. Wij werken met heel ons hart en ziel aan uw droomwoning. En gelukkig zeggen we niet alleen dat we dat doen, maar horen we dat ook terug van onze klanten:

dekrachtvanrutten3

Verrassende voorstellen voor u

Om u als klant optimaal te kunnen bedienen, doen wij meer dan alleen maar schilderen of behangen. Twijfelt u over bepaalde kleuren of wilt u juist een ander interieur, maar heeft u geen idee wat goed past? Geen probleem wij denken graag met u mee over kleuren en materialen. Onze uitdaging is om ons te verdiepen in u als klant en te komen met verrassende voorstellen die bij u passen.

Nu horen wij u al denken, al deze extra elementen zorgen voor een hoog prijskaartje. Maar geen zorgen wij denken ook graag mee met uw portemonnee.

Maak kennis met ons!

Dus bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Nijmegen, Arnhem tot Maas & Waal? Een schilder die meedenkt met u, waarmee u kunt sparren en uw woning snel woning klaar maakt? Dan bent u bij Gebr. Rutten aan het goede adres! Met meer dan vijftig jaar ervaring weten wij wat belangrijk is. Wij denken eerst, voordat we iets doen. Dat is de kracht van Gebr. Rutten.

Back To Top