skip to Main Content

Huis (ver)kopen? Denk aan het schilderwerk!

Staat u op het punt uw huis te verkopen? Of staat uw huis al een tijdje te koop, maar wordt het niet verkocht? Hieronder zetten we enkele tips op een rijtje:

  • Binnen schilderwerk. Een huis kan gedateerd zijn, kan donkere kleuren op de muur hebben of een frisse look nodig hebben. Wist u dat u door schilderwerk een huis in waarde kan laten stijgen? Het stijgt niet alleen omdat u de woning goed verzorgd, maar ook omdat potentiele kopers er meer voor willen vragen.

Kleine aanpassingen kunnen het verschil maken.

Praktijkvoorbeeld: Hal schilderen en 5000 euro meer ontvangen.

Onlangs gaven we de hal, in een woning die te koop stond, een nieuwe lik verf. Als men de woning komt bekijken is het eerste waar ze binnenkomen de hal. Dit is niet de meest belangrijke ruimte, maar geeft wel binnen enkele seconden (onbewust weliswaar) een bepaald gevoel. Een frisse hal doet het vele malen beter. En de woning kon met 5000 euro meer verkocht worden!

 

  • Buiten schilderwerk. Het advies is om uw woning om de vijf jaar van buiten te onderhouden en te schilderen. De waarde en de kwaliteit van de woning blijven dan in goede staat. Wacht u hier te lang mee, dan kan uw woning flink veel schade oplopen, wat uiteindelijk ook veel meer kosten met zich mee zal brengen. Daarnaast is de buitenkant van uw woning hét visitekaartje van uw huis. Dus snel verkopen? Check ook even de buitenkant van de woning!
  • Niet alleen schilderwerk kan het verschil maken bij het verkopen van een woning. Ook de Presentatie van uw woning is cruciaal! De combinatie van kleur en materiaalkeuze bepaalt de sfeer en beleving van de ruimte. Belangrijk is om de pluspunten te benadrukken van de woning waardoor je een grotere doelgroep bereikt (En kan een woning een totaal andere look geven dit zou ik weglaten  omdat je nu over vastgoedstyling spreekt, voor verkoop) Wij werken met deskundige bedrijven samen, zoals DG Vastgoedstyling. Voor het verkoop klaar maken van uw woning door middel van goede vastgoedstyling, bent u bij dit bedrijf aan het goede adres!

Met al meer dan vijftig jaar ervaring zijn mij met volle plezier voor het vak nog steeds werkzaam in Nijmegen en omgeving. Hét schilderbedrijf dat u graag verrast! Gebr. Rutten Schilderwerken merkt details op, verdiept zich in u als klant en komt met verrassende voorstellen passen bij u. Niet alleen meedenken over kleuren en materialen, maar bijvoorbeeld ook met uw portemonnee.

Verkoop uw huis snel! Maak direct een afspraak!

Back To Top